Alexia Suite Educativa

Solucions digitals educatives

Presentació

Amb més de 2.000 centres educatius usuaris i presència a 4 països, Alexia Suite Educativa, desenvolupada per Educaria, és el Sistema de Gestió (SIS) més implantat en països de parla hispana.

Ofereix als centres educatius i les xarxes de centres un entorn digital únic, coherent i integrat amb altres eines. Els equips de gestió poden fer la gestió acadèmica i econòmica (incloent-hi la comptabilitat); els professors i alumnes desenvolupen les activitats d’ensenyament i aprenentatge; i les famílies participen activament en la vida escolar. També hi ha apps per a professors, famílies i alumnes.

Està orientada a la millora de la qualitat educativa. Permet recollir dades, analitzar i mesurar qualsevol procés, fer comparatives i obtenir indicadors personalitzats.

És compatible amb solucions d’horaris, biblioteca, qualitat, signatura digital, transport escolar, CRM i ERP de gestió empresarial, com SAGE, SAP o Microsoft Dynamics. També amb Google Workspace, Microsoft 365, Apple School Manager o Moodle.

Un entorn auditat periòdicament per l’agenda espanyola de protecció de dades, que treballa en el marc de l’esquema nacional de seguretat.

C/ Comte d’urgell, 240 4ºA · 08036 Barcelona
932 455 654
|
marketing@educaria.com

Descarrega’t l’APP

Perquè no et perdis res i sempre estiguis en contacte amb nosaltres
CreaEscola Quality Certificate for Education Website