Congrés de l’Escola Cristiana de Catalunya

Qui som

La Fundació Escola Cristiana està integrada actualment per 388 centres sense ànim de lucre on s’hi eduquen 247.868 alumnes, en els diferents nivells educatius reglats representant un 66% del sector concertat i un 22% en el Servei d’Educació de Catalunya. Escoles referents en qualitat, en valors i amb un gran compromís social  duent a terme tasques educatives, de lleure i socials, adreçades a infants i joves i les seves famílies.

El setembre del 2021 l’escola cristiana de Catalunya posava en marxa un procés de reflexió estratègica determinant tres àmbits de treball, dos dels quals, el de l’àmbit pedagògic i el d’identitat i missió, ha conclòs el juny del 2023, amb la col·laboració de 402 persones. Un procés participatiu, obert i transversal.

En l’àmbit pedagògic, a la primera fase, hi col·laboraren persones expertes externes, responsables pedagògics d’institucions, titularitats i direccions i responsables d’equips de gestió i titularitat, pares-mares i docents: 314 persones, amb 7 sessions presencials, arreu del territori i 2 telemàtiques. 

A la segona fase es van desenvolupar les sis palanques de transformació educativa que configuren el marc estratègic de l’escola cristiana per als propers anys, amb la participació de 44 persones de diverses institucions educatives.

En l’àmbit d’identitat i missió es va iniciar una consulta amb 10 experts, seguida de 5 sessions territorials en què hi han participat 114 persones i una sessió final amb responsables eclesials, d’institucions religioses i d’escoles.

Descarrega’t l’APP

Perquè no et perdis res i sempre estiguis en contacte amb nosaltres

Patrocinadors

CreaEscola Quality Certificate for Education Website