Didacta+

Editorial educativa

Presentació

Innovem per aprendre + i millor!

Didacta+ neix de la transformació educació com a resposta als desafiaments canviants de la societat. En un món en constant evolució, creiem que la forma d’aprendre també ha d’evolucionar. La nostra missió és formar persones capaces d’afrontar els reptes del futur amb esperit crític, pensament creatiu, visió emprenedora i compromís democràtic.

Basant-nos en investigacions neuroeducatives i una pedagogia activa, sense deixar de banda el rigor i la qualitat acadèmics, desenvolupem projectes educatius per a Primària (Pal de Paller), ESO (Punt volat/Asterisco) i Batxillerat (Col·lecció B+).

Els projectes Didacta+ es fonamenten en principis pedagògics innovadors, com l’aprenentatge actiu, la motivació com a punt de partida, les rutines i destreses de pensament o la metacognici,  per tal d’assolir un aprenentatge significatiu. A més, promovem valors humans i mediambientals.

Tots els projectes inclouen una àmplia varietat de materials: quaderns d’activitats i reptes competencials, capses de jocs per gamificar les classes, paisatges o situacions d’aprenentatge, lectures col·laboratives de clàssics universals i eines d’avaluació competencial. També incorporem plataformes interactives d’activitats per desenvolupar habilitats digitals.

Oferim assessoria pedagògica personalitzada i formacions docents en línia per donar suport als centres educatius en la seva transformació.

Et convidem a explorar els nostres projectes i unir-te a la transformació educativa de Didacta+.

C/ Muntaner 231, 2-1B, 08021 Barcelona
+34 93 496 14 00
|
info@didactaplus.com

Descarrega’t l’APP

Perquè no et perdis res i sempre estiguis en contacte amb nosaltres
CreaEscola Quality Certificate for Education Website