Doquaedu

Formació

Presentació

Innova en la llengua, transforma l’escola

Justament aquest és el motiu pel qual a Doqua vam decidir crear aquesta metodologia de treball. Es tracta de potenciar les llengües mitjançant diferents recursos, alguns digitals i d’altres en quaderns o en imprimibles, a demanda, segons les necessitats de cada alumne, cada mestre, cada aula i cada escola. 

Presentem tres mètodes creats mitjançant investigacions, principis neurocientífics i molta experiència en la formació del professorat:

  • Dllengua, per la llengua catalana.
  • Dlengua, per la llengua castellana.
  • Dlectura per a aprofundir únicament en la comprensió lectora.

Treballem la comprensió lectora, el vocabulari, l’ortografia, la gramàtica i les estratègies de comprensió lectora en la part digital: Mentre l’alumne visualitza la història-còmic d’Adrià Pendragó i du a terme les activitats gamificades amb el videojoc, el docent rep tots els resultats al panell de gestió.

En els quaderns de situacions d’aprenentatge acompanyats de tallers imprimibles ens endinsem en la comunicació oral, l’expressió escrita, la competència literària la diversitat lingüística i l’alfabetització informacional.

Tot, amb una proposta oberta i flexible en la que l’estructura curricular de la metodologia proporciona quelcom molt valuós avui en dia per un docent: temps.

C. Pere Cabrera, 16 4F Lleida
973720554
|
hola@doquaedu.com

Descarrega’t l’APP

Perquè no et perdis res i sempre estiguis en contacte amb nosaltres
CreaEscola Quality Certificate for Education Website