Hermex

Mobiliari, equipament i material escolar

Presentació

Hermex Ibérica és una companyia amb més de 35 anys d’experiència en la comercialització d’equipament i mobiliari escolar. A més, Hermex no només distribueix, també dissenya i fabrica gran part dels seus productes.

HERMEX IBERICA, LÍDER EN EQUIPAMENT I MOBILIARI ESCOLAR.

Més de 30.000 clients que han confiat en nosaltres durant aquests 35 anys, avalen la nostra qualitat i serietat, tant als productes com al servei. Durant aquests 35 anys, Hermex Ibérica ha realitzat més de 3.000 equipaments de diferents Centres Educatius a Espanya. Col·laborar amb nosaltres és una aposta segura que els ofereix tranquil·litat. Gràcies a ells, Hermex Ibèrica és considerada una companyia líder al mercat espanyol.

El nostre equip professional, amb els diferents departaments, dóna solucions a totes les necessitats dels nostres clients; de manera que sempre trobaràs resposta i no et sentiràs desatès per part de Hermex Ibérica.

Hermex Ibérica compta amb un magatzem central i centre logístic de més de 2.700 m2 assegurant un gran estoc de Mobiliari Escolar, Material Didàctic i equipament escolar amb un lliurament ràpid de les comandes als nostres clients. També compta amb oficines comercials a Sabadell, Madrid, Sevilla i Valladolid.

ELS NOSTRES PRODUCTES

Els nostres productes estan certificats segons la norma CE. Són productes pensats per a ús professional en Escoles Infantils, Escoles, Ludoteques, Hospitals i Centres Educatius. En funció de cada producte, tenen una garantia de 1 a 10 anys.

L’originalitat dels nostres productes juntament amb la seva qualitat i garantia confereix a aquesta col·lecció un caràcter únic. Oferim als centres educatius la possibilitat de disposar de materials dirigits a un ús professional i pedagògic. La nostra col·lecció de productes és de gairebé 30.000 referències, dividits en 6 catàlegs, que editem anualment i distribuïm gratuïtament a tots els centres educatius d’Espanya.

MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

A Hermex sempre hem tingut cura dels nostres principis i els hem anat adaptant als temps actuals sense deixar caure l’essència que ens caracteritza.

MISSIÓ

A Hermex ens hem proposat satisfer les necessitats educacionals amb una oferta de productes educatius, segurs i duradors per a cadascuna de les etapes educatives, creant així una relació client-empresa personalitzada i transparent. El nostre objectiu és satisfer el client i per això posem tots els nostres esforços personals i materials per obtenir aquesta finalitat. Sinó que queda satisfet, el client pot tornar el producte.

VISIÓ

A Hermex entenem l’educació com a conjunt d’actituds i valors que cal transmetre. La nostra aportació a aquesta aventura és petita al costat de la tasca que fan els educadors. Si amb els nostres productes aconseguim que aquesta feina de bons fruits haurem aconseguit el principal objectiu.

VALORS

Els nostres valors com a societat contemplen un compromís amb el client, el producte, el medi ambient i l’educació a través de l’honestedat, el lideratge, la cooperació, la innovació, la creativitat, el respecte i una actitud proactiva. Totes les opinions i comentaris dels nostres clients són benvinguts.

www.hermex.es

c/ Brutau, 96 08203 Sabadell
937122227
|
mbayes@hermex.es

Descarrega’t l’APP

Perquè no et perdis res i sempre estiguis en contacte amb nosaltres
CreaEscola Quality Certificate for Education Website