Llibres TEXT – iEduca

Serveis digitals escolars i educatius

Presentació

Experts en eines digitals i gestió de serveis escolars des de fa més de 40 anys; LLIBRES TEXT servim eficaçment i professionalment tota mena de títols de llibres de text, llicències digitals i material escolar. Comptem amb les infraestructures necessàries per poder executar i gestionar grans processos de comandes de tota mena de centres educatius.
Disposem de totes les eines necessàries per executar les nostres funcions com a distribuïdors o gestors logístics de forma integral adaptant els nostres serveis de forma exclusiva a cada client.

Orientats a adaptar-nos a les necessitats que presenta el món educatiu, ens hem especialitzat en la digitalització i en eines que s’adaptin a aquest nou camí educatiu en l’àmbit digital. Som proveïdors de continguts digitals en les àrees d’idiomes, comprensió lectora i pensament computacional; així com desenvolupadors d’eines digitals aplicades al dia a dia de l’educació, com és la gestió de llicències digitals a través de la plataforma UbiCa com amb l’app Sapiens, per facilitar la gestió i comunicació entre els centres i les famílies.

iEduca és un programari que facilita la gestió dels centres educatius. L’empresa compta amb un equip de 15 professionals, tots ells especialistes en el seu àmbit, permetent així oferir un servei de qualitat i que s’adapti a les necessitats dels centres.

La plataforma de gestió educativa iEduca ja es troba implementada a més del 50% del mercat de centres públics catalans  i amb més de 40.000 connexions diàries. A més, també és present als mercats educatius de Mèxic, Uruguay, Colòmbia i República Dominicana.

972527427 / 972900034
|
info@llibrestext.com/info@ieduca.com

Descarrega’t l’APP

Perquè no et perdis res i sempre estiguis en contacte amb nosaltres
CreaEscola Quality Certificate for Education Website