Vear&Co Assegurances (GRUPO GALILEA)

Assegurances

Presentació

T’ajudem a prosseguir i continuar vivint amb seguretat. Gestionem a les persones i als riscos de col·lectius i empreses per a ajudar els nostres clients a continuar avançant amb tranquil·litat.

Hi ha factors que forma part de l’ADN d’una empresa. Vear&Co, corredoria d’assegurances, és una empresa pròxima i compromesa amb els seus clients, i ho és de la mà de Grupo Galilea, empresa líder en consultoria global, “broking” i solucions, ajudant a convertir el risc en un camí cap al creixement.

Amb una història que es remunta a 1942, Grupo Galilea S.L. compta avui amb més de 200 persones en més de 43 oficines repartides per tot el territori Nacional.

Dissenyem i oferim solucions que gestionen el risc, optimitzen els beneficis, desenvolupen el talent i potencien la capacitat del capital, per a protegir i enfortir a institucions i particulars. 

  • El client és la nostra raó de ser: Estem determinats a ajudar els nostres clients a tenir èxit. Ens esforcem per entendre les seves necessitats.
  • Som un equip: Ens ajudem mútuament a tenir èxit i crear més valor a través del treball conjunt.
  • Transparència: Transmetem amb honestedat i claredat als nostres clients tot allò que dins del procés de gestió i avaluació de riscos afecta als nostres clients, donant la millor i més clara informació sobretot el que fem.
  • Confiança i rigor: Els nostres clients confien en nosaltres la gestió dels seus riscos. Procurem guanyar-nos aquesta confiança cada dia a través del professionalisme, fent el correcte. Som responsables davant les organitzacions i les persones amb les quals interactuem.
  • Millora contínua: Ens esforcem per liderar i superar les expectatives dels nostres clients. Els nostres col·legues assumeixen responsabilitat pel desenvolupament de la seva experiència, competències i talla professional, tenim un implacable focus en la innovació, la qualitat i la gestió dels riscos.
c/ Rambla 172-174 Sabadell
937277585
|
vear@grupogalilea.com

Descarrega’t l’APP

Perquè no et perdis res i sempre estiguis en contacte amb nosaltres
CreaEscola Quality Certificate for Education Website